Crystal Coat vai Hydro Coat?

Mitä Crystal Coat ja Hydro Coat ovat?

Crystal Coat luo auton maalipintaan kovan, jopa 9kk kestävän suojapinnan. Tuote luo kovan, hyvin kulutusta kestävän suojan auton maalipintaan. Crystal coatilla käsitelty maalipinta hylkii tehokkaasti vettä ja likaa helpottaen auton pesemistä.

Hydro Coat on wetcoat -tyyppinen auton maalipinnan suojatuote. Tuote luo auton maalipintaan jopa 3kk kestävän likaa ja vettä hylkivän suojapinnan.

 

Mitä eroa pinnoitteilla on?

Crystal Coat suihkutetaan kuivaan maalipintaan ja kiilotetaan liinalla pois jolloin käsittely on valmis. Crystal Coat:in levitys vaatii hieman enemmän aikaa ja vaivaa, mutta on myös pidempikestoinen. Tuote luo erittäin kovan suojapinnan, joka ehkäisee maalipinnan naarmuuntumista ja kulumista. Vain yksi Crystal Coat -käsittely riittää takaamaan jopa 9 kuukauden suojan olosuhteista riippuen. Käsittelyä ei siis tarvitse tehdä välttämättä uudelleen, vaan yksi käsittely riittää.

Hydro Coat suihkutetaan märkään pintaan ja aktivoidaan huuhtelemalla. Hydro Coat käsittely on huomattavasti kevyempi vaihtoehto Crystal Coat:iin verrattuna. Käsittely on huomattavasti nopeampi tehdä, mutta saman keston takaamiseksi vaatii säännöllisen väliajoin uusintakäsittelyn. Suomen oloissa yhden Hydro  Coat käsittelyn kesto on olosuhteista riippuen jopa 3kk. Hydro Coat hylkii samalla lailla vettä ja likaa, mutta ei luo maalipintaan yhtä kovaa suojaa kuin Crystal Coat eikä täten ehkäise yhtä tehokkaaasti maalipinnan naarmuuntumista ja kulumista.

 

Mistä tiedän kumman valitsen?

-Mikäli haluat yhdellä käsittelyllä maksimaalisen suojan ja keston, valitse Crystal Coat.

-Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta pestä autoa usein, etkä pysty boostaamaan pintaa säännöllisin väliajoin, valitse Crystal Coat.

-Mikäli et omista painepesuria tai vesiletkua, eikä sinulla ole mahdollisuutta pestä autoa itse, valitse Crystal Coat.

-Mikäli helppo käsiteltävyys on sinulle tärkeämpää kuin kesto, valitse Hydro Coat.

-Mikäli kevyempi suoja riittää ja sinulla on mahdollisuus pestä autoasi itse, valitse Hydro Coat.

 

Miksi on olemassa kaksi eri maalipinnan suojatuotetta?

26JPN on halunnut mahdollistaa maalipinnan suojaamisen jokaiselle. Tästä syystä on olemassa kaksi eri vaihtoehtoa. Kevyempi (Hydro Coat) ja "raskaampi" (Crystal Coat).

 

Pureauton vinkki:

-Maksimaalisen suojan takaamiseksi käsittele auto Crystal Coatilla, ja ylläpidä suojapintaa säännöllisin väliajoin Hydro Coatilla. Tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä.

-Jos autoa pestään paljon autopesussa, Crystal Coat on tällöin parempi valinta sen loistavan keston ansiosta mekaanista hankausta vastaan.

-Suomen talvessa, jolloin kura yms. lentää, Crystal Coatin luoma kova suojapinta suojaa paremmin myös kiveniskuilta.

-Hydro Coat on etenkin kesäaikana loistava vaihtoehto Crystal Coatille.


You may also like Näytä Kaikki