Tämän parempaa et löydä.

Tämän parempaa et löydä.

Oletko koskaan miettinyt, mikä on rajuin mahdollinen suoja auton maalipinnalle?

-PURE:EST P5

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu, patentoidun koostumuksen omaava 9H kovuuden omaava keraaminen kestopinnoite.
PURE:EST P5 on valmistettu Ruotsissa ja sen valmistuksessa on otettu huomioon vaativat Pohjoismaiset olosuhteet. Erinomainen suoja niin naarmuuntumista, kuin maantiesuolaa vastaan - unohtamatta järkyttävää kiiltoa.

P5:n koostumus pohjautuu patentoituun Polysilane -ainesosaan, jonka vuoksi tuote on ominaisuuksiltaan ainoa laatuaan. Kysessä on mitä todennäköisemmin markkinoiden parhaan lian- ja vedehylkivyyden omaava tuote.
P5 luo maalipintaan kovan (9h) suojapinnan, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, estää maalipintaa naarmuuntumasta, helpottaa pesemistä sekä suojaa UV-valolta jopa 3 vuoden kestolla.

 Suojaa maalipintaa naarmuuntumiselta ja kulumiselta
 Uskomaton lian- ja vedenhylkivyys
 Luo syvän, peilimäisen kiillon joka kestää koko pinnoitteen eliniän
✔ Jopa 3 vuoden kesto! Kyllä, yhdellä käsittelyllä.

Mikäli olet kyllästynyt jatkuvaan pinnoittamiseen, ja olet valmis sijoittamaan kerralla suuremman suojan saadaksesi parhaan mahdollisen suojan autollesi, se on tässä.

Kokemuksia? -Kyllä.

Allekirjoittaneen käyttöauto, musta Mersu on pinnoitettu P5:lla Elokuussa 2021, jonka jälkeen kilometrejä on tullut hieman vajaat 35 000. Niin kuin kuvasta näkyy, autossa olevat vanteet ovat melko rajulla ET:llä, ja tulevat täten melko ulos pyöränkaaresta. Tämä luonnolisesti tekee sen, että kyljet ovat melko kovala rasituksella varsinkin sadekeleillä.

Puolivuotta, 35 000km, & n. 25 pesukertaa, mikä on lopputulos?

Ei minkäänlaisia kulumisen merkkejä, edes ovien alareunoissa tai perässä. Vaikka itse pinnoitus vie aikaa enemmän kuin esimerkiksi P1:n käyttö, on P5:n ominaisuudet vertaansa vailla kun kilometrejä tulee paljon, tai jos yksinkertaisesti autoa ei ehditä käsittelemään kevyemmillä tuotteilla pesujen yhteydessä.

P5 on omiaan autoihin joita pestään pesuautomaateissa, sen naarmuilta suojaavan koostumuksen ansiosta.

P5:n luomaa suojapintaa ei välttämättä tarvitse hoitaa sen kummemmin, mutta itse tykkään silloin tällöin boostata suojapintaa P1:llä, pidentäen pinnoitteen kestoikää.

Tuote sopii myös valoihin ja vanteisiin.

Teemme ns. kestotesti -videon Youtube kanavallemme myöhemmin aiheesta.

Tuotetta suositellaan ensisijaisesti autoihin, joissa maalipinta on suhteellisen hyvässä kunnossa. Mikäli maalipinta on kuluneempi, suosittelemme koneellista kiilloitusta ennen pinnoitteen asennusta.
Mitä ottaa huomioon ennen pinnoitusta?

1. Huolellinen esipesu. Sisältäen raudan ja pienpoiston. Mikäli pinta tuntuu raudan ja pienpoiston jälkeen karhealta, suosittelen harkitsemaan koneellista kiillotusta, myllytystä.

2. Huolellinen kuivaus. Et halua, että pinnoitusta tehdessä jostain välistä valuu vettä, pilaten pinnoituksen.

3. Pinnan tulee antaa kuivua mielelllään 12 tuntia ennen sen altistamista vedelle. Autoa ei tulisi pestä seuraavan viiden (5) arkipäivän aikana.
Ei muuta pinnoittamaan!

You may also like Näytä Kaikki