Palautukset

Palautusoikeus
Palautusoikeutemme on 90 päivää. Mikäli ostoksestasi on kulunut yli 90 päivää, emme valitettavasti voi antaa sinulle hyvitystä. Jotta olet kelvollinen palautukseen, tilaamasi tuotteet pitää olla käyttämättömiä. Tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessa.

Kelvottomia palautus tuotteita ovat:
- Lahjakortit

Palautusehdot

Palauttaessasi tuotetta ota ensin yhteys asiakaspalveluun sähköpostitse, tuki@pureauto.fi Kerro sähköpostissa tuote, nimesi ja tilausnumerosi. Tilaamasi paketin sisältä löytyy palautusosoite.

Teemme kaikki palautusten hyvitykset Checkout Finlandin kautta. Palautusilmoitus tulee toimittaa 90 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautettava tavara tulee lähettää kauppaan 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen antamisesta. Ilman palautusilmoitusta tehdyistä palautuksista veloitamme 8 € käsittelykuluja.

Hyvitykset (jos kelvollinen)
Kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet takaisin ja on tarkastettu, lähetämme teille sähköpostin jossa ilmoitetaan, että palauttamasi tuote on saapunut. Ilmoitamme teille, onko palautettu tuote kelvollinen vai kelvoton hyvitykseen. Jos se on kelvollinen, rahat palautetaan automaattisesti alkuperäisen maksutavan mukaan muutaman päivän kuluessa.

Myöhästynyt tai puuttuvat hyvitykset (jos kelvollinen)
Jos et ole vielä saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen tuki@pureauto.fi

Vaihtokauppa (jos kelvollinen)
Me ainoastaan vaihdetaan/korvataan tuotteita, jos ne ovat vaurioituneet kuljetuksessa. Jos tuote on rikkinäinen ja haluat vaihtaa sen ehjään, lähetä sähköposti osoitteeseen tuki@pureauto.fi ja liitä kuva rikkinäisestä tuotteesta/pakkauksesta.

Lähetyksen palautus
Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen/tuotteet, veloitamme palautuksesta käsittelykuluja 8€.

Tilauksen peruminen

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseksi. Jos asiakas jättää tilauksen noutamatta, vähennämme palautettavasta summasta lähetyskulut ja 8 € käsittelykuluja.