PURE:EST -Maalipinnan suojausopas

Avataanpa hieman PURE:EST -tuoteperheeseen kuuluvia tuotteita ja niiden ominaisuuksia.

 

S1 - Pinnoittava shampoo. S1 voidaan käyttää sellaisenaan shampoona, jolloin tuote luo kiiltävän, upeasti vettä hylkivän pinnan samalla kun peset auton. Toimii loistavasti ainoana maalipinnan suojatuotteena mikäli autoa pestään usein. S1 on täsmävaihtoehto myös P1, P2 ja P5 -tuotteilla pinnoitetun maalipinnan pesemiseen. S1 boostaa jo olemassa olevan pinnoitteen ominaisuuksia pidentäen niiden kestoa.

P1 - Suihkuta ja huuhtele -tyyppinen Wet Coat. Nopea ja helppo tapa suojata auto. Levitetään märkään pintaan. Täsmätuote levitettäväksi pesujen yhteydessä. Voidaan levittää S1:sellä pestyn pinnan päälle tuomaan lisäsuojaa.

P2 - P1:stä pidempikestoinen tuote jopa 6kk kestolla. Levitetään kuivaan pintaan ja kiilloitetaan pois.  Ns. Suihkutettava keraaminen pinnoite.

P5 - Pitkäkestoisin, jopa 3 vuotta kestävä keraaminen pinnoite. Vaatii hyväkuntoisen maalipinnan. Mikäli maalipinta on kulunut ja siinä on naarmuja, suosittelemme maalipinnan myllytystä ennen P5 levitystä parhaan mahdollisen keston takaamiseksi.

 

P1, P2 & P5 -käsitellyn pinnan pesemiseen suosittelemme S1 -shampoota.