PURE:EST TARINA

PURE:EST on korkeatasoinen autonhoitobrändi,  jonka loivat Alex ja kollegani Calle. Kaikki alkoi siitä kun olimme molemmat kiinnostuneita autoista, ja varsinkin autonhoidosta. Intohimo alkoi nuorena, kun pesin ja kiillotin vanhempieni, naapureideni ja ystävieni autoja. Käytin kaikkia mahdollisia tuotteita mihin rahani riittivät. Esimerkiksi, ensimmäinen kiillotuskoneeni ostin Biltemasta. Vuosia kului, ja lopussa olin kokeillut ja käyttänyt lähestulkoon kaikkia mahdollisia autonhoitotuotteita. Tilasin jenkki Ebaystä erikoistuotteita, jotka lähetettiin ensin jenkeissä asuvan ystäväpäerheeni luokse ja he lähettivät tuotteet meille koska jenkki Ebaystä ei voinut tilata jenkkien ulkopuolelle.

Calle ja minä olemme puhuneet pitkään siitä että ei ollut olemassa laadukasta autonhoitobrändiä jonka juuret olisivat Ruotsissa. Lukuisten testien ja pitkän matkan jälkeen olemme luoneet PURE:EST brändin, johon olemme erittäin tyytyvväisiä ja jonka takana seisomme sataprosenttisesti, ylpeydellä.

Valikoimasta löytyy laadukkaat tuotteet auton suojaamiseen, pesemiseen ja sekä parhaan mahdollisen kiillon saamiseksi ja paljon muuta. PURE:EST on brändi joka täyttää vaativimmankin kuluttajan tarpeet. Huolimatta siitä, puhdistatko autosi, kuorma-autosi, mönkijäsi tai vaikka robottiruohonleikkurisi, PURE:EST -tuotteisiin voit aina luottaa.

Toivomme, että nautit kokemuksestasi yhtä paljon kuin me.
/// Alexander